Header

IMG_8182 IMG_8189 IMG_8200
Ett av mina bästa köp jag gjorde i USA var definitvt dessa hörlurar. Tycker de är så grymt snygga och det är jättebra ljud i dem också. Dom gick på ca 200 dollar och jag älskar dem! Dom går säkert att beställa någonstans på internet, jag köpte dom på nordstrom.

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

IMG_8115

Likes

Comments

lol IMG_8147IMG_8149

Min favorit är lätt Floral Secret, men de andra luktar också ljuvligt gott. Den sista är en herrparfym som jag gav till min pappa och han älskade den. Ni kan läsa mer om parfymerna från Panos Emporio HÄR.

Likes

Comments

IMG_8040IMG_8051 finaste kusinen troy ?IMG_8060 hur cool tårta!?lolpappa och william ?

Igår var vi och åt kräftor hos mormor och morfar med familjen och mina kusiner. Det var supertrevligt och mysigt som vanligt och det var sååå gott med kräftor. Inte ofta man äter det men det är verkligen otroligt gott. Grattis till mormor som fyller 60 år nästa vecka, du är bääääst ?

 

Likes

Comments

yas IMG_8028 IMG_8030

Idag började jag skolan, gjorde ni också det? Vi började iallafall klockan 9 och slutade kl 10 så det var inte direkt en jobbig skoldag. Imorgon åker vi till Högbo och tältar med klassen en natt också, så det blir säkert bra. Annars då? Jo min bloppis jag startade bara rullar på. Har skickat iväg massa paket senast igår och idag låg en ny hög på bänken redo att skickas. Jättekul att ni var så intresserad av min bloppis. Ni får ha det bäst!

Likes

Comments

IMG_7947 IMG_7953 IMG_7957 IMG_7987 aa

 

T-shirt – HÄR // Byxor – H&M (liknande HÄR) // Kofta – HÄR // Skor – HÄR // Klocka – Marc Jacobs

Likes

Comments

hej

Klicka på bilden för att komma till min bloppis. Mer plagg kommer så småningom :)

Likes

Comments

IMG_7422

Kött, pommes, bea och grönsaker. Love it ?

Btw: jag rensade ur min garderob och har cirka 10 högar med massor av kläder. Skulle ni vara intresserade av en bloppis och isånafall hur ska jag göra den? Via bloggen? Tradera? Ge förslag! Puss och kram.

Likes

Comments

IMG_7808 IMG_7814 IMG_7819Namnlöst-1

Badrock HÄR / Nalle HÄR / Sängkläder HÄR
Som ni säkert såg för några inlägg sen så skrev jag att jag var trött på mitt rum och ville ha det fräschare. Det jag började med att göra var att byta ut mina rosa tjejiga sängkläder till nya vita fräscha och tre gånger skönare (!!). Sen även en skön morgonrock/badrock och en liten söt nalle hihi. Allt kommer från Beach House. 

Likes

Comments

IMG_7853IMG_7848 hej

Tröja – Ralph Lauren / Klänning – Brandy Melville / Skor – Johnny Bulls

Vem önskar mer outfit inlägg? :)

Likes

Comments