Header

IMG_7591 IMG_7602 IMG_7604Så nöjd med mina nya träningsskor som jag köpte i USA inne på Nike Store. Väldigt stilren, lätt och skön sko. Dom finns att köpa HÄR.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Home

Är så trött på mitt rum just nu. Vill ha större yta och massa nya möbler och en mognare design på det hela. Vill ha stilrent liksom vitt, svart, blått, grått. Vill ha en större säng men fint överkast och massa fina kuddar. Just nu har jag en pytteliten säng med rosa överkast med blommor på typ. Haha förstår ni vad jag menar? Vill bara ha nytt och fräääscht.

Likes

Comments

odihiIMG_7570 IMG_7572

Köpte en ny mineralfoundation inne på Sephora när jag var i USA och guuud vad nöjd jag är. Den har verkligen grym täckning, den täcker faktiskt mer än många av mina vanliga foundations vilket är ovanligt för en mineralfoundation. Den kommer från märket Tarte, vilket generellt är ett fantastiskt sminkmärke. Amazonian Clay Full Coverage Airbrush Foundation heter den och jag köpte även borsten som hör till denna för extra bra resultat. 5/5!

Namnlöst-1

Likes

Comments

IMG_7487 IMG_7493

Är helt besatt av dessa sport inspirerade tröjor som är populära just nu. En utav mina favoriter är denna från Madlady. Ni hittar den HÄR. Mjukisshortsen är från H&M.

Likes

Comments

IMG_7479 IMG_7485

Så fin ljusblå färg från Essie med namnet Bikini So Teeny.

Köp produkten (klicka på bilden).

9336520_orig

Likes

Comments

IMG_7463 Namnlöst-1

HERREJESUS vad varmt det är!! Har det någonsin varit såhär varmt i Sverige, helt sick. Jag har iallafall tillbringat min dag på min baksida bara. Har solat och badat ca 43 gånger för att jag klarar knappt 15 min stilla i solen hahah. Är det lika varmt där ni bor?

Likes

Comments

Namnlöst-1
// Min outfit, screenshot från filmen //
Igår var jag med tre tjejkompisar och såg skräckfilmen Deliver Us From Evil och det var seriöst den sjukaste, vidrigaste och konstigaste filmen jag någonsin sett. Haha men den var ändå typ bra, tror jag (??). Fick hjärtattack cirka 28 gånger under filmen meeeen ja. Se den om ni gillar skräckisar..

Btw: headern jag har nu är bara tillfällig!!

Likes

Comments

Untitled-1IMG_7419

När det kommer till att lägga eyeliner så är jag verkligen värdelös. Men jag har hittat en eyeliner som gör det mycket lättare att få en tunn jämn linje och kanske även en så kallad vinge. Eyelinern är väldigt blöt vilket gör att den glider lätt på ögat. Den kladdar inte sig på mina ögon utan ser bra ut hela dagen. Nu har inte jag ojliga ögonlock är något sådant så jag kanske är fel person att bedöma hållbarheten, men på mig funkar den väldigt bra. Den är inte allt för dyr heller, ni hittar den HÄR.

Likes

Comments

IMG_7404 IMG_7406 Min andra triangl-bikini är nu med i samlingen. Hur snygg är den inte!? Tror faktiskt att jag föredrar denna modellen framför den vanliga trekants bikinin som jag har haft ett tag. Jag köpte bikinin HÄR.

Likes

Comments

IMG_5417IMG_7353 IMG_7355 IMG_7359 IMG_7372
Nu är jag hemma i Sverige igen. Har haft det väldigt bra i staterna men det är faktiskt skönt att vara hemma. Ni verkar ha mycket frågor om USA och min resa så jag tänkte göra en frågestund om bara min resa, om det är något ni är intresserade av? Kommer blogga mer om resan senare iallafall, är så himla trött nu. Och en USA-haul kommer, lovar!! ??

Likes

Comments