Header

Jag la precis ut en video där jag öppnade månadens glossybox på youtube, som jag gör varje månad och jag får ofta frågor vad glossybox är osv. Så jag tänkte dra det i detta inlägg lite snabbt. 
 
Vad är glossybox?
Glossybox är en liten låda fylld med 5 skönhetsprodukter som man kan få hemskickade i slutet av varje månad. Ibland innerhåller boxen fullstora produkter och ibland lite mindre test produkter. Man kan få allt ifrån sminkprodukter till hudvårdsprodukter, hårprodukter, nagelprodukter, you name it! Du kan få allt som har med skönhet att göra i denna box. 
 
Priser/prenumerationer?
Om du är osäker att du vill börja prenumerera på glossybox så kan du börja med att bara beställa en box för 139kr. Sen om du gillar den och vill fortsätta så kan du betala för en månadsprenumeration. Du kan välja bland 3 månader: 417kr, 6 månader: 699kr och 12 månader: 1299kr. 
 
Hur börjar jag prenumerera?
Klicka HÄR så kommer du till deras hemsida. Där visar de hur du ska göra. 
Är det värt att köpa glossybox?
JAJAJA. Jag tycker det är så sjukt kul att få hem en box varje månad och testa 5 helt nya produkter. Om du är lika skönhets beroende som mig så kommer du älska glossybox.
 
Undrar ni något mer? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är sämst på att blogga. Jag lovar er uppdatering men håller det ej. Fortsätter skylla på skolan för det är faktiskt skolan jag ägnar mest tid åt. Men vad gör man, plugget går först. Nu är det iallafall fredag, några prov och uppgifter är inlämnade och klara vilket känns skönt. Nu hade jag tänkt att spela in lite videos till youtube kanalen så det blir lite uppdatering där med. Ha en bra friday vänner!

Likes

Comments

Alltid roligt med lite nytt godis till min kära iPhone. Båda skalen hittar ni på iboom.dk. Det första är ett plånboksskal som det står Michael Kors på (skulle inte tro att det är äkta). Och det andra är ett supergulligt ljusrosa med söta detaljer. Diggar båda skalen mega mycket. Vilket tycker ni är snyggast? 

Likes

Comments

Från vänster: Sassy, Stubborn, Selfish, Sophisticated, Sexy, Serious.
Från vänster: Snobby, Stand-offish, Sultry, Schitzo, Silly, Sleek.
 
Märkte nu att alla namn i denna palett börjar på S. Hur som helst, detta är en grym ögonskuggspalett. Jag har inte hunnit testa den så mycket för den är ny. Men hittills tycker jag att skuggorna är hur fina som helst och de är väldigt pigmenterade. 

Likes

Comments

Ursäkta mina torra händer heheh. Lite nya fina smycken och mobilskal skadar aldrig. Är helt kär i ringarna, speciellt de små i roséguld. Mobilskalet är även supercoolt. På fashionell.se hittar ni mina fina produkter här över och många fler fräscha smycken. 

Likes

Comments

Längtar ännu mer till sommaren nu när jag har skaffat mig dessa godingar. Ett par grymt fräscha och snygga högmidjade shorts. Var tvungen att lägga på en massa effekter för att ni inte skulle bländas av mina vita ben hehe. Men visst är shortsen snygga? Jag köpte dom på batoko.com.

Likes

Comments

Byxor – Dr.denim / Skor – UGG Australia / Tröja – Sheinside

Likes

Comments

Idag ska jag spela in en haulvideo på youtube, är ni taggade? ??

Likes

Comments

Åh, jag suger på att uppdatera bloggen nu för tiden. Tror ni är trött på att höra mina bortförklaringar men nu är tre prov avklarade som jag har behövt plugga till denna vecka. Sedan träningar på det och sen orkar jag verkligen inte haha. Jag lägger mig typ direkt efter mina träningar. Men jag ska faktiskt försöka ta tag i mitt bloggande. Jag har ju youtube också som tar lite mer tid men jag tycker ju att bloggningen är lika rolig så ska absolut försöka hålla både bloggen och youtube uppdaterade. Det kan vara lite svårt men ska absolut göra mitt bästa. Så nu tänker jag börja ta mer outfits bilder innan skolan och kanske slänga in något inlägg om mina dagar osv. Hur låter det? :)

Likes

Comments

Jag och Irisen, lite gotta, godaste drickan jag någonsin druckit, vapiano carbonara.
I fredags efter skolan åkte jag buss till Stockholm och hälsade på Iris. Jag sov över där två nätter, åkte buss hem idag klockan 11. Vi har haft jätteroligt och mysigt, älskar stockholm. Shoppade dock inget alls, så ni behöver inte fråga om en haul ?? Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments