Visar arkiv från december 2013

2013: April-Juni

Köpte min första mac produkt, köpte en ralph lauren parfym, var översvämmning där jag bor, blev beroende av njb smoothie i Very Berry, kom till topplistan på instagram, pappa fyllde år, började på min samling av vs bodymists, var på en hockeymatch i Prag, gjorde min egna glass, sprang i mina fina löpskor.
 
Åt kladdkaka med jordgubbar typ varje dag, var på 1Ds konsert, åt vattenmelon, bakade bullar, sprang vårruset, shoppade, solade och badade, åt glass med klassen, åt på church street med familjen, kunde börja använda shorts.
 
Fick sommarlov, firade med bowling, flög till USA, hittade favoriten på Starbucks, åt världens godaste frukost i San Francisco, var på stolt och nykter, tog mitt första kort med bloggläsare, firade midsommar, åt mycket choklad som pappa hade vunnit, golfade. 
 
 

Julafton

Det blev en lyckad julafton i år igen. Vi firade hos mormor och morfar med våra kusiner. Jag älskar julafton, tycker det är så mysigt. Vi åt god mat, öppnade paket och bara myste. Jag är väldigt nöjd med mina presenter (det kommer en video). Snart ska vi till farmor och farfar och fira lite mer jul :)

Uppesittarkväll

Ikväll blir det att sitta framför tvn och spela bingolotto med familjen. Det var ett tag sen senast så det blir mysigt. Vad ska ni göra ikväll? Spelar ni? Önska mig lycka till :)