Header

+ Prao hela nästa vecka, slipper skolan!!
– Dock har jag cirka 4 prov veckan efter så lär plugga stenhårt den veckan.
+ Första advent imorgon.
– Inge snö där jag bor, börjar bli orolig att vi inte kommer ha någon på jul.
+ Shoppade mycket fina grejer i Stockholm idag.
– Mina händer är så galet torra, så det gör ont.
+ Snart 35000 prenumeranter på youtube, what!?
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har sett att det är många som inte gillar den nya ”designmallen” här på blogg.se, är inte heller ett stort fan av den så jag brukar bara hålla in alt knappen så får man upp rutan ni ser på andra bilden. Då klickar ni bara på design så har ni de gamla designmallarna! :)

Likes

Comments

Om ni har några frågor kan ni kommentera dom under det här inlägget så kommer ett inlägg med svar senare ikväll :)

Likes

Comments

Som ni nog vet nu så har jag bytt tillbaka från moncei till blogg.se igen. Det är absolut inget fel på moncei, det är en jättebra bloggportal dock trivs jag här bättre helt enkelt. Har alltid bloggat här så det känns bara rätt. Jag tycker det är lättare att publicera inlägg och jag gillar designen mer här. På moncei har man inte ens tillgång till designen och koderna, vilket jag vill ha eftersom jag vill kunna ändra saker i designen när jag vill. Så jag trivs bättre här helt enkelt. Vad tycker ni om att jag har bytt tillbaka? :)

Likes

Comments

Nu har jag precis ätit middag hos mormor och morfar. Det blev fläskfilé med pommes och potatisgratäng (hehe, åt båda två för kunde inte välja). Nu finns det även chips och dipp på bordet, mums. Ska bli jättemysigt att sova hos mormor och morfar idag. Ha en bra kväll! ?

Likes

Comments


Nu är bloggen flyttad tillbaka till blogg.se, äntligen! Det känns verkligen superbra och nu är jag mer taggad än någonsin på bloggen. 

Sitter på ett tåg nu påväg hem till Gävle, har varit med Iris i Stockholm hela dagen. Vi har iallafall haft superkul. Jag bloggar mer när jag kommer hem.
Som ni ser så fick jag inte med mig inläggen från moncei, för det gick tydligen inte. Men se det som en nystart, nu kör vi!

Likes

Comments