Header

Två videos jag har spelat in och redigerat idag. Blev rätt nöjd med båda två så hoppas ni också kommer gilla dem. Tycker ni att jag ska fortsätta posta mina youtube videor här på bloggen? Kommentera gärna vad ni tyckte om videorna också, kram :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni får gärna följa mig på videofyme, där försöker jag uppdatera dagligen med lite mobilvideos. Ni får gärna kommentera tips på videos jag kan göra där. Ni hittar mig HÄR.

Likes

Comments

Bjussar på fyra snabba bilder från webbkameran för att jag var så sugen på att uppdatera. Jag ska snart sätta mig i soffan och kika på något och äta lite kladdkaka med familjen. Slipper söndagsångesten idag också för imorgon har jag studiedag, wihooo! Någon av er som också har studiedag imorgon? :)

Likes

Comments

Var längesedan jag gjorde fransk manikyr så det fixade jag idag. Använde mig av OPI’s ”Alpine Snow”. Fransk manikyr är så fräscht, fint och passar till alla outfits! 

Likes

Comments

Nyx wanties
Klicka på bilden för namn/priser osv som vanligt :)

Likes

Comments

Förra veckan kom en reporter hem till mig och intervjuade angående min blogg. Kan inte fatta att min blogg är Gävles största, heeelt sjukt. Jag var iallafall med i tidningen Mitt Gävle. Som ni ser så fick jag en stor bild på första sidan men även en hel sida inuti. Ni kan klicka HÄR om ni vill läsa artikeln. 
 
Ps: Som ni kanske har sett så står det att jag har en lillebror, det har jag inte, storebror ska det vara haha.

Likes

Comments

Äntligen helg!! Ledsen för dålig uppdatering denna vecka men jag skyller allt på skolan. Hade ett kemi prov + en engelska uppsats som skulle göras idag samt ett läxförhör i spanska mellan det. Är mest lättad över att kemi provet är gjort, hatar kemi mer än allt annat. Nu är det dock helg och jag är taggad på att blogga! ??

Likes

Comments

Som ni kanske vet så var jag och mitt innebandylag i Hudiksvall och spelade cup (4 matcher) igår. Vi tog hem en silvermedalj vilket vi alla är nöjd med. Det var superduktiga lag som var med så vi är absolut nöjd. Jag träffade även på tre söta bloggläsare när jag var där. Sjukt häftigt att jag träffar er i andra städer. Hur jag ser ut på bilderna behöver vi inte diskutera dock. Svettig, osminkad i innebandykläder. Haha men det var superkul att träffa er som kom fram! Ha en fortsatt bra måndag! :)

Likes

Comments

En liten kul video som jag och Johanna spelade in tidigare idag. Vad tycker ni om den?
Imorgon kommer uppdateringen här på bloggen vara lite sämre pga jag åker tidigt imorgon till Hudiksvall för att spela fyra matcher. Alltså en endagars cup, typ. Ska försöka slänga in ett inlägg när jag kommer hem om jag inte är döende trött, men vi hörs! 

Likes

Comments

I torsdags blev jag intervjuad av en tidning som kallas ”Mitt Gävle”. Mer än så säger jag inte än, för er som bor i Gävle så kommer tidningen ut på torsdag :)

Likes

Comments