Header

Kom precis hem från mormor och morfar. Vi var där och firade mormor som har fyllt år, vi käkade kräftor, godis och glass, mummms. Jag älskar kräftor om ni inte visste det, så himla gott. På översta bilden ser ni vad jag hade på mig. Tröjan från Gina, Jeans från Hollister och mina Hunterstövlar. 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det jag har saknat minst med skolan är nog att plugga. Vi sitter i skolan och arbetar hela dagarna och så ska man få massa läxor att jobba med hemma. Så drygt, men det måste göras. Just nu håller vi på och läser om den franska revolutionen, vilket jag tycker är så j??kla ointressant haha. Har inget intresse alls för historia. 

Likes

Comments

Såhär designade jag min egna almanacka från personligalmanacka.se! Jag är så sjukt nöjd och kan ju lätt säga att jag har den snyggaste almanackan nu. Bilderna hittade jag från weheartit. Vad tycker ni om den? Glömde visa baksidan men ni kan nog gissa vilken färg den är? ??

Likes

Comments

Lite nya grejer från sidan ikatehouse.com, jag har även spelat in en video där jag pratar lite mer om produkterna, ni kan checka in den här. Annars tycker jag absolut att ni ska titta in på sidan för det är sååå billigt! Något på bilden ni skulle vilja ha en recension på?

Likes

Comments

Min blogg finns nu med på en sida som heter http://toppen.nu/bloggtoppen/ och jag skulle vara sjukt tacksam om ni kunde gå in och lägga en röst på min lilla blogg. Det skulle göra att fler människor ser min blogg och det är ju liksom målet! Om ni gillar min blogg och känner för att rösta så kan ni klicka HÄR och sedan fylla i hur många stjärnor (röster) som ni tycker min blogg förtjänar! :)

Likes

Comments

Tröja – JC // Kofta – Gina Tricot // Jeans – JC // Stövlar – Hunters 
Idag var det lite sämre väder så jag passade på att använda mina snygga hunters för typ första gången. Det har varit så varmt och soligt dom senaste dagarna här och då ville jag inte gå runt i gummistövlar haha, men idag hade jag på mig dem och jag älskar dom så mycket!

Likes

Comments

Vanlig skoldag idag igen, slutade runt halv fyra. Har ingen träning idag så jag passade på att spela in en video (den laddas upp just nu). Jag tittade även på VMA’s 2013, om ni också vill se det så finns det att se på mtv.se. Annars då, hur går det för er i skolan? :)
 
Har träning imorgon och på torsdag, så det kanske blir liiite sämre uppdatering, men ska försöka uppdatera er så gott jag kan.

Likes

Comments

Ibland händer det ju att man har riktigt tråkigt och bara sitter rätt upp och ner och inte gör någonting alls. Då brukar jag ta fram lite olika ögonskuggor och försöka skapa något snyggt på ögonlocket. Om ni inte redan visste så älskar jag att sminka mig så jag tycker det är superroligt att bara sitta och trixa lite med ögonskuggor. Ögonskuggan är ju inte dålig för huden eller något så man kan absolut göra såhär, sen är det ju inte alls svårt att tvätta bort heller. 
 
Skuggorna jag använde idag hittar du HÄR.

Likes

Comments

Fick hem världens sötaste armband idag. Är helt kär i det. Ni hittar det HÄR.

Vanlig skoldag idag, började med att spela lite innebandy på morgonen sedan hade jag två lektioner till, slutade vid tre. När jag kom hem åt jag och sedan cyklade jag till säsongens första innebandyträning! Superroligt att det har börjat igen, skönt att börja träna som vanligt också.

Likes

Comments

Nu har jag avslutat tävlingen där ni kunde vinna en personlig almanacka från personligalmanacka.se! Tack till alla som var med och tävlade, över 100st, superkul. Jag valde ut vinnaren via random.org så vinnaren är helt slumpad. Ni hittar vinnaren HÄR.
 
Du som vann ska nu maila din adress till [email protected] /* */!

Likes

Comments