Visar arkiv från juli 2013

Pool party

Jag fortsätter att måla mina naglar med starka neon färger. Denna gång använde jag ett från China Glaze, nummer 872 Pool Party. Jag älskar china glazes nagellack, dom har bäst kvalité och dom har superfina neon nagellack. Jag tycker dock det är grymt svårt att beskriva denna färg haha. Det är typ tre färger i detta nagellack. En blandning av; rosa, orange och röd. Men det är en galet cool färg, tycker jag!

Ni ringer fel Linn Ahlborg

 
Fick denna kommentar av en tjej med galet snyggt namn. Nej, men skämt åsido. Som ni ser att Linn har skrivit så ringer ni fel Linn Ahlborg. Ni söker på ”Linn Ahlborg” på hitta.se och eniro och ni får fram ett nummer, dock är det fel! Mitt nummer finns inte på hitta eller eniro. Ni ringer fel Linn. Så sluta att ringa det nummer ni hittar, för det är inte rätt. Det går till en annan tjej med samma namn som mig och hon vill inte att ni ska ringa henne. Puss!

En dag på stan

Idag fick jag äntligen träffa bästa Tovis, har inte träffat henne på 6 veckor för hon har varit utomlands. Var grymt kul att träffa henne igen iallafall. Vi cyklade ner till stan och shoppade lite samt åt vi lite lunch på waynes. Dock när vi skulle cykla hem så var min cykel stulen. Fattar inte varför allt sånt här alltid ska hända mig. Och om jag inte minns helt fel så låste jag cykeln. Nu är jag utan cykel och det suger för jag cyklar typ överallt. Vi skulle cykla ner till stadsfesten imorgon men det går väl sådär utan cykel. Blir så less på dessa idioter som inte kan låta ens grejer vara, usch, fy och blä.