Header

Det är jättemånga som har sagt/skrivit att det finns Victoria’s Secret i Prag, dit jag ska. Men jag har sökt runt väldigt mycket på internet och jag hittar inget ställe där det står att VS finns. Så jag undrar om någon av er har någon koll och typ vet vart det ligger? Vill så gärna shoppa lite på Victoria’s Secret, har inte gjort det sen i somras.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yoghurten som serveras till frukost här är inte så jättegod så här om dagen gick jag och mamma ner till en mataffär och köpte en egen liten yoghurt som jag kunde äta till frukost. Och den var suuupergod. Det är typ vaniljyoughurt och sedan typ smarties som man häller i. Det var iallafall supergott så nu har jag köpt 3 styckna som jag kan äta till frukost. 

Likes

Comments

Anledningen till att jag bloggar väldigt sällan ifrån Tjeckien är inte för att jag inte har tid. För det har jag verkligen. Det är bara det att jag vet inte vad jag ska blogga om. Det ända jag gör på dagarna här är typ att titta på hockey, spela candy crush och äta. Och det är väl inte så super intressant. Vet inte om ni tycker att det är kul när jag lägger ut hockeybilder heller. Vet inte vad jag ska fota aaaaah. Kom med förslag! 

Likes

Comments

Veckans bloggläsare är Moa! Moa har kommenterat supermycket och har skrivit jättefina kommentarer. Hennes blogg är supersöt. Hon bloggar mycket om sin vardag och hon har jättesnygga outfits. Klicka på bilden för att komma till Moas blogg.

Likes

Comments

Nu är vi framme i Tjeckien. Vi åkte i onsdags klockan 8 ungefär sedan åkte vi buss heeela dagen och efter det åkte vi båt under natten och sedan var det dags för buss igen och nu är vi framme. Det var en väldigt lång resa, men det gick bra ändå. På understa bilden ser ni hur vi bor just nu. Det är bara små bruna stugor. Det är inte det fräschaste stället här, men vi ska inte vara här så länge så det är lugnt. Vi åker härifrån om typ 4 dagar och sen ska vi bo på hotell i Prag. Där det förhoppningsvis finns lite shopping :)

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen. Vi har precis gjort ett litet stopp vid en mack om man ville ha lite friskluft eller köpa något. Vi har åkt i ungefär 3 timmar nu. Men det finns internet på bussen, det är bra haha. Nästa gång jag bloggar är jag nog i Tjeckien. Vi hörs senare, kram!

Likes

Comments

Glömde blogga om mina goda våfflor som jag åt igår. Igår var det ju våffeldagen och då är det väl självklart att man äter en våffla. Åt också en hårdmacka med falukorv på till våfflorna, så gooooott! Åt ni någon våffla igår?

Likes

Comments

Jag får alltid så himla mycket frågor, och jag klarar inte av att ha frågestunder. Så nu har jag skapat en liten sida där ni kan fråga mig hur mycket som helst. http://ask.fm/linnahlborg klicka på denna länken för att börja fråga!
 
Update: Har svarat på alla frågor nu, så gå in och läs svaren på samma länk!

Likes

Comments

För nån dag fick jag hela 5000 följare på instagram. Wow, det är mycket människor. Om man räknar med alla sociala medier jag använder (tex. bloggen, youtube osv) så är det faktiskt instagram jag har flest följare på. Men på youtube är jag nära 5000 nu. Tack till er som följer!
 
Instagram: @linnahlborg

Likes

Comments

Ni får supergärna lämna en kommentar och skriver eran ålder här under. För det skulle vara jättekul för mig att veta hur gamla ni är som läser min blogg. Själv är jag 13 och är född 1999, hur gamla är ni?

Likes

Comments