Visar arkiv från februari 2013

En kamel

Ibland när vi sitter på stranden och solar så kommer det en kamel gåendes. Den går inte helt fritt utan det är nån man som går med den i ett ”koppel”. Ser lite roligt ut, för det är ju inte varje dag man ser kameler lite här och var. Ibland är det folk som ”rider” på dom också, men det skippar jag haha. Vad vill ni att jag ska blogga om när jag är här i Egypten? Känns ju lite tråkigt att bara sitta och skriva att jag solar och badar varje dag. Är det något speciellt ni vill veta eller se bilder på? Hoppas ni har det bra där hemma, kram.

Sol och bad

Nu är jag framme i Egypten och allt är jättebra. Eller jag kom egentligen fram igår, men kunde inte blogga då. Men idag var första hela dagen vi var här. Vädret har varit superfint idag, vi har badat och solat hela dagen. Vi har både legat vid poolen och vid stranden. Som ni ser så la jag in en bild på mina springskor och det var för att jag har nyss varit ute och sprungit lite med mamma. Det var super varmt att springa men det gick bra. Annars då, hur är vädret i Sverige? Nu har jag tillgång till internet så nu ska jag försöka slänga in ett inlägg varje kväll.
 
Om ni undrar så är det en timme i tidsskillnad. Om klockan är 18 hos er så är den 19 här i Egypten. Vi ligger alltså en timme före.

Vinn ett eget designal Iphone skal

I samarbete med caseapp.se har jag fått äran att tävla ut ett eget designat iPhoneskal. Vinnaren kommer få designa ett eget iPhone 4/4s/5 skal. Egentligen kostar ett skal 299kr men vinnaren får ett gratis.
 
REGLER:
– Gilla caseapp’s facebook sida HÄR.
– Skriv en kommentar att du är med.
 
STÖRRE CHANS:
Blogga om tävlingen, samt länka till min blogg.

Både denna och elf tävlingen kommer jag avsluta när jag kommer hem från Egypten. Alltså om ungefär en vecka.