2017

Min playsuit är från Missguided.

Dåså, nytt år, nya möjligheter, eller? Jag är tyvärr (eller som tur är) inte en av dessa människor som ser det nya året som en nystart och att allt kommer bli perfekt på grund av ett årsskifte. Däremot använder jag det som ett sätt att lämna det negativa och dom sämre delarna bakom mig i det förra året och nu blicka framåt. Mitt 2016 har varit ett jättebra år. Jag har växt enormt som person och trivs nu i mig själv mer än aldrig förr. Därför tror jag att 2017 kommer bli ett bra år. Jag har inga mål eller löften utan ska bara vara mig själv och köra mitt egna race, det brukar räcka 😉

Men jag vet att det är många som sätter upp mål och löften inför det nya året, är ni en av dem? I såna fall vill jag jättegärna höra era om det inte är typ träna och äta nyttigt för kom igeeeen, det håller aldrig. Haha.

Det jag ser mest fram emot det här året är min 18-årsdag och att jag förmodligen kommer ta körkort. Känns som att livet kommer ta en vändning och börja på riktigt då. Men det återstår att se. Vad ser ni mest fram emot 2017?

118 reaktioner på “2017”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *