2016 best nine

9. En enkel svart jumpsuit med heels och Gucci utanför hotellet i Dubai.

8. Dubai, again. Vilar lite i skuggan i för stora jeansshorts.

7. Jag lär ju definitivt åka tillbaka till Dubai. Inte bara för min egna skull men för min instagrams också tydligen 😉

6. Alltså denna är inte ens speciellt fin? Slängde av mig byxorna som jag alltid gör som första grej när jag kommer hem från skolan och tog en bild. Antar att skjortan var fin då eller nåt hahah?

5. Såklart att Biebs skulle locka likes. Nej men är fett nöjd med den här bilden, den togs ändå med min iPhone liksom och jag var ju otroligt nära. Så nära att folk inte trodde jag hade tagit den.. Blev fett irriterad hahah.

4. Vem gillar inte rumpor liksom? Denna baddräkt är ju fantastisk och tycker bakgrunden med båtarna blev snyggt också.

3. Åh vad jag blev sugen att åka iväg nu hörrni. Sitter här med polotröja, filt, tofflor och brasan brinner på för fullt. Detta hade ju definitivt varit ett mer nice ställe att vara på just nu.

2. Den här är väl fiiiin? Också utanför Dubai hotellet med mina Giuseppe Zanottis. Man känner sig enormt ståtlig i dessa alltså men sen att faktiskt gå i dem är en helt annan femma.

1. Hahaha fyfan vad tråkigt. Grand Finale är liksom en snapchat-bild i ett mjukisset. Ibland förstår jag verkligen inte varför vissa bilder får så mycket likes, denna är ju ett prakt exempel. Inte för att det skadar såklart men finns ju så många andra bilder jag lagt ut som är finare.

Och där var mina topp 9 mest gillade bilder på instagram år 2016! Ser ju ett ganska tydligt mönster. Ni gillar Dubai och avklätt, hahaha. Nej men vem gillar inte semesterbilder, det är ju bland det bästa!!! Detta år ska jag verkligen försöka uppdatera instagram mer. Har hållit tillbaka tidigare för har tyckt det är ”pinsamt” att posta för mycket men wtf??? Instagram är ju svinkul 🙂

50 reaktioner på “2016 best nine”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *