2 veckor

Slutade tidigt idag (vilket jag kommer göra varje måndag hihi) dock går vi till 16.20 varje tisdag… Men men, eftersom jag slutade runt 12 redan bestämde jag mig för att ta en löprunda. Det är dags att komma igång nu efter sommaren känner jag! Inte för någon annans skull utan min egen såklart 🙂 Det är tufft både innan och under hahaha, men efter är det ju underbart! 

På den högra bilden ser ni också en liten sneakpeak på klänningen som förmodligen ska bäras på mitt 18-årsfirande. Det är bara 2 veckor kvar tills jag blir 18??? Den är så fin men kanske mer åt det vardagliga hållet fast samtidigt gör ju stjärnorna den festlig och jag känner mig bekväm i den vilket känns viktigt när jag ändå ska stå i centrum 😛 Orkar inte gå runt i nån kort tajt klänning som måste dras ner hela tiden.. Vi får se hur jag gör men som det ser ut nu blir det denna så får jag piffa lite med smycken och lockigt hår 🙂

Nu ska jag in på elevcentralen och fortsätta kötta körkortsteori, fick ringa min körskola idag och be om nya tester för jag hade förbrukat alla haha. Men jag fortsätter tills allt sitter! 

34 reaktioner på “2 veckor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *